joi, 23 decembrie 2010

Vin sarbatorile cu daruri si schimburi de urari


Acum, in perioada sarbatorilor, ne aducem aminte de rude , colegi de scoala, prieteni din copilarie cu care nu am vorbit de la sarbatorile de Pasti sau poate de la Craciunul trecut. 
Acum firul telefonului se inroseste. Acum mesajele de felicitare , unele originale, altele copiate sau importate se trimit si retrimit de la unii la altii. Peste tot auzim sau citim Craciun fericit!  Sarbatori fericite!  Un an nou plin cu realizari, samd . 
In perioada sarbatorilor ne aducem aminte de unchiul, matusa, varul cu care nu am vorbit de un an.
Chiar asa ? Oare de ce nu ne-am mai sunat???? 
Ei lasa..ca puteau  si ei sa dea un semn !
Internetul si telefonia mobila ne ajuta, in cateva secunde, in functie de viteza de tastare, urarile noastre de bine ajung la toti cei din lista. 
Nu trebuie sa fiti suparati pentru asta, este bine ca trimiteti aceste urari. Si eu o fac si am facut-o de multe ori,  m-am oprit, insa,  asupra fiecarui nume si am rememorat o amintire pozitiva; astfel am trimis mesajul insotit si de o imagine mentala luminoasa si m-am conectat la cel caruia i-am trimis mesajul.
Sarbatorile ne amintesc si ne reamintesc ca nu suntem singuri, nu suntem insule.  Intrebati-va de ce in perioada sarbatorilor facem invitatii, ne reunim in familie sau cu prietenii, ne facem timp si dorim sa impartasim emotii, sa ne adunam in jurul mesei. 
Ce ne-am face fara sarbatori?
Oare am uita sa ne cautam unii pe  altii, sa ne reunim, sa ne  bucuram ?
In perioada Sarbatorilor puteti trai si simti ce inseamna bucuria si lumina multiplicata, impartasita. Este o stare de bine care ne umple si suntem multumiti.  Simtiti cum rezonati unii cu altii,  pastrati aceasta energie in voi in fiecare zi.
Azi, maine si in fiecare zi sa traiti in frumusete, bucurie si pace! 


Nu uitati ca suntem interconectati unul cu celalalt, niciunul nu suntem o insula.


Gandul meu de bine sa se intalneasca cu gandul vostru de bine si sa se multiplice. Gandul meu luminos sa se alature gandului vostru luminos si impreuna sa traim in LUMINA !