sâmbătă, 15 ianuarie 2011

Timpul prezent sau psihologia trezirii

De ani buni editura FOR YOU incearca sa ne familiarizeze cu ceea ce va sa vina. De ani buni editura elena francisc publishing ne ofera carti ce au darul vindecarii si intelegerii naturii umane . Psihologia occidentala, asa cum o cunoastem, psihoterapia ne explica fenomenele, doar ca intelegerea lor nu asigura si vindecarea . Fie ca vrem fie ca nu , este  timpul sa integram spiritualitatea in psihologie, pentru ca omul nu a fost niciodata separat de spirit .
In acest sens imi permit sa va recomand cateva carti  :
Eric Pearl, Reconectarea  ;Greg Braden , Timpul fractal ; Greg Braden, Efectul Isaia-  editate de Editura for you; 
 John Welwood, Psihologia trezirii - Budismul, psihoterapia şi calea transformării personale şi spirituale ;   Ken Wilber  ,Fără graniţe - Abordări orientale şi occidentale ale dezvoltării personale ; Stanislav Grof ,  Psihologia viitorului -Lectii din cercetarile moderne asupra constiintei, publicate la Editura Elena Francisc Publishing.
Ionel Mohîrţă, Calea sufletului- o incursiune in realitatea profunda, editura PSYCHE.
 Recomand  cu caldura articolele dnei Camelia Patrascanu ce pot fi citite pe Astro-Life-astrologie pusa in slujba vietii, http://www.horoscoptv.ro/blog.

Multumesc doamnelor   Monica Visan, Elena Francisc, Camelia Patrascanu, trei femei minunate , pentru efortul lor si pentru daruirea lor.



La trei zile de la publicarea acestei postari este necesar sa va invit sa cititi comentariul postat de dna dr Dana Iesan, el completeaza maiestrit  articolul de mai sus.
Multumesc Dana.