duminică, 2 decembrie 2012

Comunicarea de care mi-a fost teama

 Comunicarea  sau lipsa ei, este azi pe buzele tuturor. Citim despre comunicare, scriem despre comunicare, tinem seminarii sau participam la seminarii pe teme de comunicare.
Ei bine azi nu voi scrie despre comunicarea in cuplu , nici despre consecintele lipsei de comunicare. Va voi comunica experienta mea si cunoasterea la care am ajuns legat de data de 21 decembrie 2012, data la care se opreste calendarul mayas. 
De ce atunci ?
Pentru ca este solstitiu de vara in acea emisfera si este a doua zi de mare insemnatate din calendarul mayas.
Poate ca multi dintre cunoscutii mei se vor ingrijora citind aceasta postare si se vor intreba "ce s-a intamplat cu ea?"
E o intrebare buna si ma grabesc sa raspund.
Cred ca miercuri seara ( 27 nov.) am primit de la Marcel, coleg si bun prieten,  cartea Vulturul si Condorul, editata de editura For You. Am rasfoit-o putin in prima seara, si poate din pricina oboselii am comis o confuzie care m-a suparat si am respins cartea. Am confundat doua zeitati Horus si Anubis, si i-am trimis suparata un sms cu urmatorul continut "verifica la pag 201, scrie ca Horus este fiul  zeitei Isis si al lui Osiris" ( ceea ce este de fapt corect conform legendei). Eram atat de suparata incat imi propusesem sa-i semnalez eroarea si dnei Monica Visan, directorul editurii. 
Repet erorea a fost comisa de mine.( Nu am descoperit inca sensul ascuns al acestei erori)
 M-am culcat furioasa. In somn am simtit cum un burghiu imi patrunde inima; vizualizam miscarea burghiului. Dimineata m-am trezit cu durere precordiala, greutate la inspir si durere in umarul stang la miscare.
Am gandit " blocaj pe comunicare". Am reluat lectura cartii care a dat un sens urmatoarelor afirmatii:
"Viata este o harta in care destinatiile se schimba in permanenta."Dan Ciubotaru, astrolog.
"Calea se creeaza in timp ce mergi pe ea ."-Jonette Crowley,  Vulturul si Condorul
 "Sa aveti drum drept si lumina !"Simona Varzaru realizatoarea emisiunii de previziuni astrologice Urania.
Pe masura ce progresam cu lectura durerea era tot mai acuta. Vineri 30 nov aveam o programare la care trebuia sa ajung, durerea ma impiedica sa ma mobilizez asa ca am recurs la un scurt autotratament Karuna Reiki, sunt Maestru Reiki si practicant Karuna Reiki gr II. Durerea a cedat pentru cateva ore. Abia seara am resimtit cum revine. Stiam ca are un scop, dar nu-l vedeam, nu-l intelegeam. Ceva imi spunea ca beneficiul ar fi cu mult mai mare daca imi accept suferinta si incerc sa inteleg ce-mi aduce. Totusi o simteam deja in mandibula. 
Infarct? Nu , nu-mi pot permite asta!
Am citit pana am adormit. In vis un barbat mi-a adus un saculet cu multe cristale albastre. Eram fericita. Cand m-am trezit aveam doua probleme:
- durerea tot mai puternica
- ce fac cu cristalele? care e mesajul? Culoarea "albastru" este specifica cheakrei 5, a comunicarii.

Simteam ca lucrurile se leaga, dar tot nu reuseam sa descifrez enigma. Durerea era un blocaj pe comunicare, cristalele albastre puteau debloca comunicarea. Am lasat lucrurile sa vina de la sine si mi-am pus bijuterii din cristale albastre. Am indurat suferinta pana catre ora unu din noapte. Atunci m-am ridicat din pat si m-am hotarat sa scriu  prietenilor (din lista yahoo) acest mesaj:

"21 decembrie 2012
Ceea ce veti citi reprezinta nivelul de cunoastere si intelegere la care am ajuns
 Calendarul multidimensional pentru urmatorii 500 de ani s-a realizat, mai mult decat atat grupuri initiate s-au deschis chemarii lor si acceptandu-si misiunea au plecat in calatorie cu scopul de a reechilibra miezul pamantului. Daca nu s-ar fi facut reechilibrarea nu ar fi fost posibila deschiderea a doua portaluri care au permis energiilor noului calendar sa vina.
Munca a fost facuta in decursul a cativa ani, insa initierea lor a depasit un sfert de veac

Multe se vor schimba. Magnitudinea noilor energii s-ar putea sa ne dea sentimentul ca ne fuge pamantul de sub picioare. 

Multe dintre credintele noastre de azi nu-si vor mai gasi locul, dar toate acestea se vor intampla in timp , nicidecum la ultimul bing-bang al orologiului care va anunta ziua de 21 decembrie 2012.

Sa aveti drum drept si lumina!

Victoria"

La ora 3 dimineata inchideam calculatorul, durerea era la locul ei, dar mai slaba.
Am rostit un  "doamne faca-se voia ta, oricare ar fi ea!" si m-am pus in pat, am stins lumina si am adormit in scurt timp. 
M-am trezit in aceasta dimineata la 8.30, fara urma de durere.
De ce nu am mers la medic?
Pentru ca intuitiv stiam depre ce este vorba. Sigur ca puteam merge la medic, faceam un EKG, poate primeam chiar un tratament, dar blocajul pe comunicare ar fi ramas. Urmatoarea sansa de deblocare putea veni cu dureri mult mai mari sau peste multi ani.
In suferinta exista raspunsuri. Le putem afla numai acceptand suferinta.