joi, 7 martie 2013

Iubeste-ma, am nevoie de tine

Deseori cand spuneti Te iubesc , inconstient spuneti Am nevoie de iubirea ta. Si pentru a va satisface aceasta nevoie alegeti sa fiti infirmiera, vindecator spiritual, medic, profesor, parinte, bunic, etc., orice meserie care garanteaza revarsarea de multumire, ecouri de iubire.

Veti spune “este normal sa vrei sa fii iubit, apreciat, recunoscut” .
Este corect, dar nevoia excesiva de iubire complica viata si dramatizeza iubirea.
Cand apare aceasta foame de iubire?
Nevoia de iubire apare odata cu venirea pe lume a copilului si creste odata cu el, in cazul in care parintii nu au stiut sa ofere o iubire adevarata- adica incredere, suport emotional, afectiune, sprijin, ocrotire. Asa se dezvolta “mare lipsa” si tot asa incepe cautarea implinirii “marelui vis de iubire”.

Excesul intareste natura infantila a nevoii, ea devine absoluta si exclusiva. Nevoia va produce un sentiment de nesiguranta; traiti cu teama de a fi abandonat(a) si asta va face anxios(a), susceptil(a), tensionat(a).
Nevoia de iubire poate duce la dependenta de celalalt si veti face orice pentru a fi iubit..chiar veti iubi, dar aici va pacaliti cand credeti ca iubiti sincer si generos, in realitate iubiti pentru a primi iubirea inapoi; cu alte cuvinte confundati iubirea cu nevoia de iubire.

Pare ca s-a intrerupt brusc?

Am o veste buna : 
Poti afla continuarea participand la o sesiune de grup ce se va desfasura lunar, in prima duminica intre orele 10-13.
Luna lui martisor face exceptie si ne intalnim duminica 31 martie la 10 fix.

Locuri limitate.

Tema va fi dezbatuta in sesiune de grup de 6 persoane . 
Locatia Str Dna Ghica nr 32b, Bucuresti

Inscrieri la telefon 0746181199