duminică, 11 august 2013

Vila Nina, Azuga - pentru iubitori de frumos si natura

In aceasta vara am ales ca destinatie de vacanta Azuga, Romania. Am cautat pe net cazare si am ales emotional vila Nina; spun emotional pentru ca mama se numea Nina.

Cand am ales vila Nina din Azuga nu banuiam ca ma voi bucura de atata ospitalitate si frumusete.

Citisem intr-una din cartile lui Alberto Villoldo o rugaciune de multumire care suna cam asa: traiesc in frumusete! Frumusete in fata mea, frumusete in spatele meu, frumusete in jurul meu, sunt inconjurat de frumusete.

Ei bine am trait din plin acest sentiment de frumos. Strazile curate, casele ingrijite si impodobite cu flori mi-au bucurat inima si mi-au incantat simturile. Nu am cautat frumosul, el a venit simplu si natural, asemeni brazilor care improspatau aerul. Casele si florile, erau adevarate pete de culoare incadrate intre muntii impaduriti

Acum fiind vara, la vila Nina, daliile strajuiesc majestuos aleile unei curti ingrijita atent.  Iarna insa zapada de peste 50 de cm ia locul frumoaselor flori, m-au asigurat proprietarii, care m-au invitat sa revin. Cum nu practic sporturi de iarna este aproape sigur ca nu voi ajunge prea curand in acea zona. Totusi consider ca trebuie mentionat faptul ca pe durata sejurului am beneficiat de curatenie, confort, liniste si gazde amabile. Multumesc si pe aceasta cale Nicoletei si lui Florin Munteanu, care ne-au fost nu doar gazde ci si ghizi. 
Cum la Azuga iarna vine devreme si zaboveste 5 luni recomand iubitorilor sporturilor de iarna sa poposeasca la vila Nina.
Acord un mare 10 gazdelor discrete, gata oricand sa-ti vina in intampinare.