vineri, 6 iunie 2014

Vin examenele! Elibereaza-te de stres si frica de esec cu EFT

NUMAI PENTRU ELEVI SI STUDENTI SEDINTE  EFT la doar 10 lei sedinta !!!


Vin examenele! Vara este anotimpul probelor de foc pentru studenti si pentru elevii claselor a VIII-a si a XII-a.
Fie ca vorbim de admiterea la liceu sau de incheierea lui prin examenul de bacalaureat, de admiterea la facultate ori de sesiunea de vara: emotiile, presiunea externa te coplesesc.
Parintii tai au emotii  pentru tine, dar si pentru ei. 
Profesorii tai au la randul lor emotii, pentru ca dupa ce se centralizeaza rezultatele ei sunt gasiti vinovati de rezultatele obtinute de elevi la examene. Cine este cu adevarat vinovat nu vom dezbate noi aici si nici in cadrul sedintelor ce ti le propun. Spun doar ca modul in care iti gestionezi emotiile iti determina stare de bine, calitatea vietii precum si dupa caz succesul ori esecul.  Cand stress-ul, nemultumirile si oboseala treneaza, ele pot conduce la esec, asa cum s-a putut constata in cazul elevilor olimpici.
Cum poti preveni rapid aceste inconveniente inerente presiunilor interne si externe (scolare si sociale )?

Cu cateva sedinte de EFT ( Tehnici de Eliberare Emotionala).

EFT-ul are arie de aplicatie larga, iar rezultatele se simt de la prima sedinta. Pentru consolidare , in unele cazuri, pot fi necesare 3-4 sedinte.

Ce este EFT?


EFT – Emotional Freedom Techniques (Tehnici de Eliberare Emotionala) Reteta de baza este o cale simpla si usor de folosit care se aplica in aproape orice fel de probleme emotionale si fizice.

Metoda isi are originea in eforturile doctorului american Roger Callahan, care in anii ‘70 a reusit sa-si trateze pacientii folosind metode din medicina traditionala orientala si informatii din teoria cuantica a lui Einstein. Metoda sa (TFT – Thought Field Therapy) a fost preluata si imbunatatita de unul dintre studentii sai, Gary Craig, care este astazi cunoscut in toata lumea drept creatorul EFT – Emotional Freedom Techniques.
Desi metoda a fost initial creata pentru a ajuta in demersurile psihoterapeutice (reduce terapia de la ani sau luni la ore sau minute), a fost modificata astfel  incat este foarte usor de invatat si aplicat de catre oricine intr-un timp foarte scurt.


Cum spuneam aria de aplicatie este larga, iar procedeul in sine este agreat de pacienti. Starea de bine se instaleaza rapid si oricat ar parea de greu de crezut vom rade si ne vom simti minunat impreuna.
Tu decizi - singur(a) sau impreuna cu parintii(dupa caz), dar nu inainte de a arunca o privire pe beneficii 
Acceptand oferta poti obtine bune rezultate in diverse situatii cum ar fi:
- insomnie
- panica / anxietate
- frica de esec
- depresie
- furie
- dependente (tigari, dulciuri, alcool, cafea, droguri etc)·
- sindrom de oboseala cronica, stres
- probleme de vedere
- obezitate/slabire
- anorexie/ingrasare
- dureri (de orice fel – cap, spate, gat, umeri, incheieturi, dinti, stomac, dureri generale etc)
- cresterea performantelor scolare/profesionale


Costul unei sedinte de 50 minute este de 10 lei.

Programari la telefon 0746181199

Cititorule, articolele de pe acest blog sunt scrise cu intentia de a te ajuta. Trimite-le prietenilor tai si ajuta-i la randul tau. Iti multumesc.