duminică, 11 iunie 2017

Prelucrarea sentimentelor cu ajutorul “Scenariului”Prelucrarea sentimentelor cu ajutorul “Scenariului”
-varianta adaptata de Victoria Ion dupa Karol K. Truman-

Draga Spirit/Supraconstiinta/Inteligenta ( dupa cum alegeti), te rog sa localizezi originea sentimentelor si gandurilor mele legate de/( care au condus la..)…………
Triaza toate nivelurile, straturile, zonele si aspectele fiintei mele, pentru a descoperi aceasta origine. Apoi analizeaza si rezolva sentimentele si gandurile mele, astfel incat acestea sa se armonizeze din nou cu adevarul lui Dumnezeu.
Triaza intregul meu trecut, pana la originile eternitatii, si vindeca toate relatiile, ranile , atasamentele, promisiunile, resentimentele, toate  incidentele, toate rezistentele, toate fidelitatile inconstiente, toate credintele false , injonctiunile si toate consecintele lor care s-au datorat acestei origini a gandurilor si sentimentelor mele. Fa acest lucru in acord cu vointa lui Dumnezeu, pana cand ajungi in momentul prezent, si umple-ma cu lumina si cu adevarul divin, cu pacea si cu iubirea lui Dumnezeu, cu iertarea fata de mine insami/insumi pentru perceptiile mele incorecte, cu iertare pentru celelalte persoane, locuri, circumstante si evenimente care au contribuit la aparitia acestui sentiment/gand.
Intr-o stare de iertare si de iubire neconditionata, accept transformarea si vindecarea tuturor problemelor mele fizice, mentale, sociale, relationale, emotionale, cognitiv-comportamentale, familiale, profesionale, financiare si spirituale inclusiv a fidelitatilor familiale inconstiente, a distorsiunilor cognitive, a adversitatii, a rezistentelor, a mostenirilor psihotransgenerationale problematice si a comportamentelor mele necorespunzatoare care s-au datorat acestei origini negative inregistrate in AND-ul meu.
Optez pentru a fi……….
Ma simt……………………………………………….
SUNT………………………………………………….
Asa sa fie! M-am vindecat. Am realizat ceea ce mi-am propus! Iti multumesc tie, dragul meu Spirit/Inteligenta pentru ca mi-ai venit in ajutor si m-ai sprijinit sa ating masura plenara a potentialului meu. Iti multumesc,  iti multumesc, iti multumesc! Te iubesc si ma inchin in fata lui Dumnezeu, de la care vin toate binecuvantarile.


Sursa: Sentimentele ingropate de vii nu pier niciodata....; autor Karol K. Truman 

Pentru o buna intelegere si o utilizare eficienta a "Scenariului" recomand sa lecturati cartile:
 Sentimentele ingropate de vii nu pier niciodata....; autor Karol K. Truman 
Puterea extraordinara a subconstientului tau, autor Joseph Murphy
Reglarea emotionala si importanta ei clinica, autor dr Radu Vrasti (facultativ)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu