duminică, 11 iunie 2017

Prelucrarea sentimentelor cu ajutorul “Scenariului”



Prelucrarea sentimentelor cu ajutorul “Scenariului”
-varianta adaptata de Victoria Ion dupa Karol K. Truman-

  Prelucrarea sentimentelor cu ajutorul “Scenariului”

Draga Spirit/Supraconstiinta/Inteligenta (dupa cum alegi),te rog sa localizezi originea sentimentelor si gandurilor mele legate de/( care au condus la..)……
Triaza toate nivelele, straturile, zonele si aspectele fiintei mele, pentru a descoperi aceasta origine.
Triaza toate nivelele, straturile, zonele si aspectele ramurii materne si ramurii paterne ale  ascendetei mele, pentru a descoperi aceasta origine. Apoi analizeaza si rezolva sentimentele si gandurile mele, astfel incat acestea sa se armonizeze din nou cu adevarul lui Dumnezeu.
-          Triaza intregul meu trecut, pana la originile eternitatii, si vindeca :Repetarea scenariilor familiale; Falimentul traumatizant transmis de la parinti, bunici, strabuni; disperarea si toate fricile inclusiv: frica de autoritate, frica de succes, frica de esec, frica de boala,  frica de intimitate, frica de respingere, frica de abandon, frica de tradare, frica de umilinta, frica de nedreptate, frica de saracie, frica de examen,  frica de pierdere de bani/proprietati /prestigiu/oameni dragi , rusinea, karma de pierdere de bani/proprietati /prestigiu, toate relatiile, ranile , abstinentele, alegerile gresite facute din frica, consumul compensator de alimente/alcool/cumparaturi/vorbit la telefon/fumat/jocuri/sex( dupa caz) , respingerile, umilintele, atasamentele, deceptiile, promisiunile, resentimentele, programele de esec, gelozia, posesivitatea, tiparele repetitive de esec; tiparele repetitive familiale, toate  incidentele, toate rezistentele, toate fidelitatile inconstiente, toate credintele false , injonctiunile si toate consecintele lor care s-au datorat acestei origini a gandurilor si sentimentelor mele. Fa acest lucru in acord cu vointa lui Dumnezeu, pana cand ajungi in momentul prezent, si umple-ma cu lumina si cu adevarul divin, cu pacea si cu iubirea lui Dumnezeu, cu iertarea fata de mine insami pentru perceptiile mele incorecte, cu iertare pentru celelalte persoane, locuri, circumstante si evenimente care au contribuit la aparitia acestui sentiment/gand.
Intr-o stare de iertare si de iubire neconditionata, accept transformarea si vindecarea tuturor credintelor false, alegerilor negative inspirate de frica, programelor de esec, problemelor mele psihice inconstiente, fizice, mentale, sociale, relationale, emotionale, sexuale, cognitiv-comportamentale, familiale, profesionale, financiare si spirituale, inclusiv a fidelitatilor familiale inconstiente, a distorsiunilor cognitive, a adversitatii, a rezistentelor, a mostenirilor psihotransgenerationale problematice si a comportamentelor mele necorespunzatoare care s-au datorat acestei origini negative inregistrate in AND-ul meu.


Optez pentru a fi……….
Ma simt……………………………………………….
SUNT………………………………………………….
Asa sa fie! M-am vindecat. Am realizat ceea ce mi-am propus! Iti multumesc tie, dragul meu Spirit/Supraconstiinta/Inteligenta pentru ca mi-ai venit in ajutor si m-ai sprijinit sa ating masura plenara a potentialului meu. Iti multumesc,  iti multumesc, iti multumesc! Te iubesc si ma inchin in fata lui Dumnezeu, de la care vin toate binecuvantarile.



Sursa: Sentimentele ingropate de vii nu pier niciodata....; autor Karol K. Truman 

Pentru o buna intelegere si o utilizare eficienta a "Scenariului" recomand sa lecturati cartile:
 Sentimentele ingropate de vii nu pier niciodata....; autor Karol K. Truman 
Puterea extraordinara a subconstientului tau, autor Joseph Murphy
Reglarea emotionala si importanta ei clinica, autor dr Radu Vrasti (facultativ)